Για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον Ολυμπιακό όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των Βαυαρών μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και υπογράμμισε ότι γνωρίζει πως στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί του Θρύλου δημιουργούν μία «εκρηκτική» ατμόσφαιρα.

Ακόμα, τόνισε πως η προσπάθεια των Βαυαρών για να πάρουν τυχόν νίκη στον Πειραιά θα πρέπει να γίνει σε πολύ υψηλό βαθμό από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, δείχνοντας έτσι την δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πρωταθλητές Γερμανίας κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ξεκινάει αυτή την χρονική περίοδο το Champions League. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά απ’ όσο γνωρίζω η ατμόσφαιρά του γηπέδου είναι ιδιαίτερη. Σε κάθε φάση οι φίλαθλοι επευφημούν την ομάδα τους». Είπε αρχικά ο Γερμανός στόπερ και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Να μπούμε δυνατά από την αρχή και να δείξουμε πως θέλουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε εξ’ αρχής τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η προσπάθειά μας πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό».