Σ' αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Αθηνών και αν και έχει δυο αγώνες λιγότερους είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είναι πλέον στην κορυφή με 28 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, έναντι 26 της Α.Ε.Κ. σε 15 αγώνες. 

Τα δύο γκολ που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο από τους Κωστανάσιο, Αντωνόπουλο. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 27' ο Κωστανάσιος χάνει μεγάλη ευκαιρία μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά στέλνει την μπάλα άουτ ενώ στο 53' ο ίδιος παίκτης χάνει παρόμοια ευκαιρία! 

Στο 69' όμως ο Χατζηιωαννίδης που είχε περάσει ως αλλαγή βγάζει ωραία πάσα στον Κωστανάσιο και αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 75' ο Χατζηιωαννίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σουτάρει εντός της μικρής περιοχής με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει σε κόρνερ και στο 87' ο Ολυμπιακός "διπλασιάζει" τα τέρματα του. Ο Κωστανάσιος σουτάρει μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Αντωνόπουλο και εκείνος με σουτ "γράφει" το 2-0. 

Ο Ατρόμητος είχε πιέσει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα στα 15' πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη των παικτών του Ολυμπιακού. 

O τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση και για την εμφάνιση αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Εκτός από την εκπαίδευση των παιδιών αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι νίκες. Αυτός ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα και όποιος την έχει φορέσει καταλαβαίνει. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε καλά να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Σαφώς και υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά βλέπουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, για την πορεία μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος όμως και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας (90' Αγιώτης), Αγγελόπουλος (85' Μανωλάκης), Κωστανάσιος (90' Φλέγκας), Πέιος, Καμπετζής (81' Αντωνόπουλος), Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (63' Χατζηιωαννίδης). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Κιτσόπουλος (81' Ζαραφέτας), Μοιρασγέντης, Ίμερι, Τριμμάτης, Δόσης (76' Θεοδώρης), Παναγιωτίδης (60' Ψαράκης).