Η νεαρή Στέλλα Σαμνιώτη από το Ηράκλειο της Κρήτης που ζει πλέον στην Αθήνα και σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ φαίνεται πως όχι μόνο κατέκτησε της εγχώρια αγορά, αλλά όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε μία νέα παραγωγιική φάση της ζωής της που ανοίγει τα φτερά της για διεθνή καριέρα και καταξίωση.

Πρόσφατα το μοντέλο από τη μεσογειακή ομορφιά βρέθηκε στο Άμστερνταμ για επαγγελματικούς λόγους. Οι φωτογραφήσεις της όπως μας είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της έγιναν από γνωστό Ολλανδό φωτογράφο και το αποτέλεσμα της νέας της δουλειάς αναμένεται να δημοσιευθεί σε μεγάλο περιοδικό του εξωτερικού.

Η όμορφη Στέλλα με το αλαβάστρινο δέρμα και το κρητικό της ταπεραμέντο αποτελεί τη νέα προμετωπίδα του αισθησιασμού της χώρας. Όσοι την ξέρουν καλά κάνουν λόγο για μία ευπροσήγορη κοπέλα που έχει  ίσως το πιο αστραφτερό χαμόγελο στην εγχώρια showbiz. Αυτό το χαμόγελο σε συνδυασμό με το καλογυμνασμένο  της κορμί έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν και οι χιλιάδες χρήστες στο instagram που την ακαολουθούν και μετά από κάθε της ανάρτηση επικρατεί κυριολεκτικά σεισμός από Like και βροχή από σχόλια