Με επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ έγινε γνωστό πως Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτςδεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Πειραιά. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί ήδη εκτός ομάδας. Κανείς τους δεν συμμετείχε στη τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Γιουβέντους. Ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Πειραιά και δεν έλαβαν μέρος ούτε στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Η ιστορία με τον Στέφανο Καπίνο είχε ξεκινήσει από το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όταν και για κάποιες ημέρες τέθηκε εκτός προπονήσεων. Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία και η ανάληψη της από τον Τάκη Λεμονή επανέφερε τον διεθνή πορτιέρο στις προπονήσεις, αλλά όχι και στα ματς του Ολυμπιακού, αφού έπαιξε μόνο με Αχαρναϊκό και ΑΟΧ Κισσαμικό στο Κύπελλο. Στο μοναδικό γκολ που δέχτηκε ο Θρύλος στα Χανιά ο Έλληνας πορτιέρο έχει σοβαρή ευθύνη.

Για τον Μεχντί Καρσελά το τελευταίο του παιχνίδι έμελλε να είναι αυτό στα Χανιά για το Κύπελλο. Η απογοητευτική του εικόνα στο ματς και συνολικά τη φετινή σεζόν (1 γκολ και 1 ασίστ) οδήγησαν στην απόφαση να αποτελέσει παρελθόν. Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς με Απόλλων.

Όσον αφορά στον Σάσα Ζντιέλαρ το τελευταίο του 90λεπτο το έπαιξε στο «Καμπ Νου», ενώ αγωνίστηκε στη συνέχεια για τέσσερα λεπτά ως αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ και για ένα ημίχρονο στο Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό. Η κακή του εικόνα και η καθημερινότητα ανάγκασαν τον Λεμονή να τον βγάλει από τα πλάνα του. Για τον Χβρόγε Μίλιτς η ιστορία είναι γνωστή ποτέ δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό και η απόφαση ήταν αναμενόμενη.