Αποφασισμένος να κάμψει την αντίσταση και του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ολυμπιακός, πανηγυρίζοντας ακόμη μία νίκη, η οποία θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS2

Ο Θρύλος έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, με τον Τάκη Λεμονή να γνωρίζει ότι δεν χωρούν νέα στραβοπατήματα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν ότι αν πιάσουν την απόδοση που μπορούν δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αποδειχθεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να τα δώσουν όλα κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχίας» να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους και παίζοντας με πάθος και ψυχή να φτάσουν στην κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αντεπίθεση των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο στόχος όλων είναι να μπορέσουν να οδηγήσουν ξανά την ομάδα μετά τα Χριστούγεννα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Υπενθυμίζουμε την 20μελή του Θρύλου η οποία αποτελείται από τους: Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.