Με νέα επιστολή προς τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επανέρχεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ύδρας για να εκφράσει τη μεγάλη ανησυχία του για τις ελλείψεις του εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με τους υπάρχοντες καθηγητές.

Σχεδόν δύο μήνες μετά από την πρώτη επιστολή, ο Σύλλογος Γονέων του Λυκείου διαμαρτύρεται και εκφράζει την απόγνωσή του, για την κάλυψη της θέσης Φυσικού από Βιολόγο, τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην εκπαιδευτική ροή, την έλλειψη Οικονομολόγου, την κάλυψη καθηγητή Πληροφορικού με… δόσεις, και όλα αυτά σε πρωτεύοντα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές, δίνοντας πανελλήνιες.

Μήπως είναι τα παιδιά της Ύδρας, δεύτερης κατηγορίας; Αυτό είναι το ερώτημα μεταξύ των όσων εύστοχα και αναλυτικά ο Σύλλογος περιγράφει, ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητό το μεγάλο πρόβλημα στην εκπαίδευση και εκμάθηση των παιδιών του Λυκείου της Ύδρας.

Καθώς επίσης εύστοχα επισημαίνεται ότι τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να συναγωνιστούν τους μαθητές των άλλων σχολείων που από την αρχή της σχολικής χρονιάς διδάσκονται κανονικά τα συγκεκριμένα μαθήματα. 

Τέλος ο Σύλλογος Γονέων  τονίζοντας την αδικία που έχει συντελεστεί εις βάρος των παιδιών της Ύδρας, ζητά να αντικατασταθεί άμεσα η εν λόγω εκπαιδευτικός, και να τοποθετηθούν άμεσα Οικονομολόγος και Πληροφορικός.

 

Πηγή: fonitisydras.com