Το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού έδωσε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες του Θρύλου στην χθεσινή προπόνηση, τόνισε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα θα πρέπει να έχει επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά πως τα παιχνίδια όπως αυτό με τον Λεβαδειακό κρύβουν πολλές παγίδες, τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεπεράσουν, προκειμένου να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Ο κόουτς των Πειραιωτών θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τους αγώνες που έρχονται, προκειμένου ο Θρύλος να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας το συντομότερο δυνατό!

Η ομάδα έχει μπροστά της ένα βατό πρόγραμμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς όλοι θέλουν να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό! Οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή και να κάνουν τα βήματα που χρειάζονται για να κατακτήσει ο Θρύλος το 8ο συνεχόμενο και συνολικά 45ο πρωταθλήματα στην ιστορία του.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.