Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων. Με ανακοίνωση της η Αντιδήμαρχος σε θέματα υγείας Μαρίνα Μπακάλη, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την κινητή μονάδα του Γ.Ν. Άργους και το προσωπικό του Κ.Υ. Γαλατά για την πολύτιμη συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

“Τιμούμε και ευχαριστούμε την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. που με την ευγενική της χορηγία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν το αίμα τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν” αναφέρει η κ. Μπακάλη και συμπληρώνει “Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευημερία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος!”

 

Πηγή:porosnews.gr