Διαλύστε τους!

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του επιστρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θέλει να διαλύσει τον Πλατανιά και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση! Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 θα υποδεχθούν στον Ναό την κρητική ομάδα, η οποία πέρσι έστησε ολόκληρη σκευωρία εναντίον τους! Live από το gavros.gr/NS2…

Ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του δεν ξεχνούν όσα έγιναν πέρσι και είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Πλατανιά. Οι Πειραιώτες θέλουν να διαλύσουν τους Κρητικούς και να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στον Ναό!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει μια γερή σφαλιάρα στους σκευωρούς και να στείλει μήνυμα στους… εξυγιαντές, οι οποίοι προσπαθούν συνεχώς με ύπουλο τρόπο να του φράξουν το δρόμο προς την κορυφή. Δεν τους περάσει όμως και ο Θρύλος είτε το θέλουν, είτε όχι, θα γυρίσει σύντομα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES