Ο Ολυμπιακός την Τρίτη τα έδωσε όλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω το συγκεκριμένο αγώνα και στρέφουν την προσοχή τους σε εκείνο της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή γνωρίζουν πως πρώτος στόχος της ομάδας και τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, προκειμένου να το κατακτήσουν και φέτος.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών κόντρα στους «μπλαουγκράνα» ήταν άκρως ενθαρρυντική, ωστόσο θα πρέπει να συνεχιστεί και στο ματς της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Θρύλος θα πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει με αυτό τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού για το 8ο και 45ο συνεχόμενο έχει ξεκινήσει και πλέον δεν χωράει κανένα άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα.