Ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έβγαλε ψυχή και τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε μια υπερπολύτιμη νίκη. Με το ίδιο πάθος θα πρέπει να παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» και στην Λεωφόρο, προκειμένου ο Θρύλος να «κλείσει» το σπίτι του αιώνιου… πελάτη του και να πάρει το πολυπόθητη τρίποντο.

Ο Τάκης Λεμονής έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής και όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, είναι πολύ πιθανό να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ίδια 11άδα που χρησιμοποίησε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Θρύλου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τον Ναό.

Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς βέβαια έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του τους Εμενίκε, Καρσελά, Ταχτσίδη και Φιγκέιρας, οι οποίοι όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», χτυπάνε την πόρτα της 11άδας ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετικοί στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στον Τάκη Λεμονή.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τα πλάνα του Τάκη Λεμονή ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.