Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το απέδειξε περίτρανα και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Σισέ και σκόραρε το τέταρτο και καθοριστικό γκολ στη νίκη του Θρύλου με 4-3.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος ήταν εξαιρετικός και μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη! Ο 27χρονος επιθετικός από την πλευρά του, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Τάκης Λεμονής και σκόραρε τα δύο από τέσσερα γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός και ο Ιρανός στράικερ συνεργάζονται άψογα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», οι δύο τους συνθέτουν ένα δίδυμο… φωτιά! Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού έχουν πετύχει συνολικά 7 γκολ, εκ των οποίων τα 6 μπήκαν όταν αγωνιζόντουσαν μαζί! Η συνύπαρξή τους βοηθάει πολύ την ομάδα και ο Τάκης Λεμονής ποντάρει πολλά πάνω τους, προκειμένου ο Θρύλος να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τη συνύπαρξη του Κώστα Φορτούνη με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.