Το μοντέλο Daphne Joy και πρώην σύντροφος του ράπερ 50 Cent είναι η αποθέωση της καμπύλης και του πληθωρικού στήθους και σε κάθε της βήμα "μαγνητίζει" τον φακό και τα αντρικά βλέμματα. Πρόκειται για μια από τις πιο σέξυ γυναίκες του πλανήτη, καθώς έχει την... πολυτέλεια να διαθέτει πλούσιες αναλογίες σε όλο της το σώμα που προκαλούν πανικό, κάνοντας τα αρσενικά να παραμιλούν και να μην ξέρουν τί να πρωτοθαυμάσουν πάνω της.

With a pal: The catwalker had a blonde friend at the pool who had on a one piece as well

Κάπως έτσι έριξε στα "δίχτυα" της και τον πρώην της 50 Cent, με τον οποίο έχουν κάνει έναν γιο το 2012, τον Sire Jackson.

Πλέον τα κάλλη της εξωτικής Daphne (γεννημένη στις Φιλιππίνες από Πορτορικανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα) τα χαίρεται ο επίσης τραγουδιστής, Jason Derulo.

Η 29χρονη αιθέρια ύπαρξη, σε μια στιγμή πάθους, θέλησε να στείλει μια γυμνή φωτογραφία της, για να εξάψει την φαντασία του αμόρε της.

Το "ευτύχημα" όμως για τους υπόλοιπους άντρες είναι πως η ίδια, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε αργότερα, ανέβασε καταλάθος (;) την εν λόγω φωτογραφία στο snapchat, χαρίζοντας σε όλους τους άλλους - που δεν είναι τόσο τυχεροί, όσο ο Jason - απλόχερα τα ζουμερά προσόντα της!

Η φωτογραφία με το περήφανο στήθος της Daphne έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αφού συνειδητοποίησε το λάθος της, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα εγκωμιαστικά σχόλιά τους σχετικά με το ποθητό κορμί της, λέγοντας ότι: "μέχρι στιγμής με απολαμβάνατε με μαγιό και εσώρουχα, τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε ότι και ο Jason".

Η επίμαχη φωτογραφία: