Τα πλάνα του ενόψει του… Γολγοθά που ακολουθεί καταστρώνει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος θέλει να επαναφέρει τον Θρύλο στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, θα πρέπει να αρχίσει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ και θα πρέπει να παίρνει μεγαλύτερες βοήθειες από τους επιθετικούς του. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο απολογισμός της επιθετικής γραμμής του Θρύλου μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν είναι πολύ φτωχός.

Ο Τάκης Λεμονής καλείται να βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας. Οπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο «ερυθρόλευκος» προπονητής ποντάρει πολλά στον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του βασικού σέντερ φορ! Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να χρησιμοποιήσει τον Νιγηριανό στράικερ βασικό στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αν δεν ο Αφρικανός δεν είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους», τότε θα γίνει μάχη ανάμεσα στον Ούρος Τζούρζεβιτς και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» το αναλυτικό ρεπορτάζ για τη γραμμή κρούσης του Θρύλου.