Ο Oλυμπιακός τίμησε την ημέρα σχολικού αθλητισμού

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είναι σήμερα και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην την τιμήσει. Τόσο αυτή την ημέρα όσο και τα παιδιά, τα οποία βρέθηκαν στις εκδηλώσεις και παρακολούθησαν τους ομιλητές, που ήταν στελέχη του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Τάσος Πάντος μίλησαν στα παιδιά του 8ου σχολείο Χαϊδαρίου, λύνοντάς τους κάθε απορία, ενώ φυσικά έκαναν και διάλογο με αυτά, που με τη σειρά τους έμαθαν πολλά από τους δύο ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τις σχετικές φωτό...



Από τη μεριά του ο τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετέβη στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Με τη σειρά του, μπόρεσε να με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει να δώσει στους νεαρούς αυτά που χρειάζονται. Τον άκουσαν με προσοχή τον τεχνικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και σίγουρα έγιναν κι αυτοί, σοφότεροι.

Δείτε τις σχετικές φωτό

Τέλος, ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις των σχολείων και έτσι το πρωί της Δευτέρας ο Διευθυντής Σχολών, Βασίλης Νάνος με τον Επικεφαλής Scouting της Ακαδημίας, Γιώργο Αμανατίδη βρέθηκαν στον Μαραθώνα και επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Μαραθώνα, το Δημοτικό Σχολείο Γραμματικού, το ΓΕΛ Μαραθώνα αλλά και το Μουσείο Μαραθωνίου. 
 
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων τα δυο στελέχη του Ολυμπιακού μίλησαν στους μαθητές για την σημασία του αθλητισμού και αφηγήθηκαν ιστορίες που έχουν βιώσει σε μικρή ηλικία αλλά και μέσα στον Σύλλογο. Τα παιδιά «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τους κ.κ Αμανατίδη και Νάνο οι οποίοι συνοδεύονταν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα κα Δήμητρα Λαμπαρού και τους κ. Ιωάννη Παπαβασιλείου και κ. Παναγιώτη Πασχάλη από το Γραφείο Αθλητισμού. Στην επίσκεψη στο Μουσείο Μαραθωνίου δόθηκε εκ μέρους των ανθρώπων του Ολυμπιακού και η επίσημη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Δείτε τις σχετικές φωτό

 

Πηγή: gavros.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES