Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναμέτρηση με την Γιουβέντους για το Champions League και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» το μεσημέρι της Κυριακής θα υποδεχθούν στον Ναό την ομάδα του Περιστερίου και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους!

Ο Τάκης Λεμονής την περασμένη Δευτέρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Γιουβέντους πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις του και θα βρουν απέναντί τους μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο Λεμονής γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει τους παίκτες του όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη.

Ο Θρύλος θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να πετύχει μια νίκη με πολλά γκολ, προκειμένου να βάλει τρεις βαθμούς στο σακούλι του και να χαρίσει πλούσιο θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ!