Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο την Γιουβέντους στο πλαίσιο της 2ης φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους «μπιανκονέρι» μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να τα δώσει όλα στο ματς, προκειμένου άπαντες να είναι ευχαριστημένοι μετά το τέλος του αγώνα από την προσπάθεια που έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να απολαύσουν το παιχνίδι, όμως επιθυμούν να πάρουν και το καλύτερο που μπορούν από αυτό το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς του Θρύλου:

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη σας όταν σας ξαναφώναξε ο Ολυμπιακός και σας είπε “Τάκη, έλα να βάλεις ένα χεράκι;”

Η Γιουβέντους. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή. Εγιναν τόσο γρήγορα τα πράγματα που δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς κάτι άλλο. Ουσιαστικά έκανα χθες την πρώτη προπόνηση με την ομάδα, σήμερα είναι η δεύτερη και αύριο έχουμε να παίξουμε ένα μεγάλο ματς. Μπορώ να πω ότι θα αρχίσω να σκέφτομαι άλλα πράγματα μετά το ματς με τον Ατρόμητο που θα έχουμε τη διακοπή.

 

Συνέχεια στο gavros.gr