Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει περίτρανα και με τη στάση του εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο αρχηγός του Θρύλου ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μίλησαν στους οπαδούς του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Όπως αποκαλύπτει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δίπλα της τον κόσμο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση! «Σας θέλουμε δίπλα μας, θα δώσουμε το 100% να αλλάξουμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φορτούνης στους ΓΑΥΡΟΥΣ που περίμεναν την αποστολή στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Εκτός από τον αρχηγό του Θρύλου, όπως αποκαλύπτει ο «ΓΑΥΡΟΣ», στους οπαδούς του Ολυμπιακού μίλησε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μεταξύ άλλων τους είπε: «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να γυρίσουμε εκεί που ανήκουμε».

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί αναλυτικά τι είπαν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι Κώστας Φορτούνης και Ομάρ Ελαμπντελαουί.