Ο Τάκης Λεμονής είναι ένας πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού και πάντα όποτε τον χρειάζεται η ομάδα φωνάζει «παρών» και τη βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις! Το έκανε πέρσι, όταν ανέλαβε τον Θρύλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει όσο λίγοι την ομάδα και τη δεδομένη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για τον πάγκο του Θρύλου.

Ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας, χθες το απόγευμα βρέθηκε στο Ρέντη και είχε την πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής είπε στους παίκτες του ότι τους χρειάζεται όλους και έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή της βαθμολογίας. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο έμπειρος προπονητής τους είπε: «Σας χρειάζομαι όλους, πάμε να το γυρίσουμε» και πρόσθεσε: «Είμαστε καλή ομάδα, δεν αξίζει να είμαστε πίσω».

Ο Τάκης Λεμονής έπιασε αμέσως δουλειά και θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, προκειμένου να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών!

Διαβάστε αναλυτικά είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.