Μπάχαλο τα έκανε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι του Θρύλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Η διαιτησία του ήταν για γέλια και αποδείχθηκε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι κορυφαίος μόνο στα λάθη!

Ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος έκανε πολλά και τρανταχτά λάθη, έδωσε 24 φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και μόλις 7 υπέρ του Ολυμπιακού! Ο Δωδεκανήσιος τα έκανε μαντάρα και προκάλεσε την οργή του Μπέσνικ Χάσι και του «ερυθρόλευκου» πάγκου. 

Αναλυτικά τα λάθη του Σιδηρόπουλου:

Στο 8’ ο Σιδηρόπουλος έδωσε τραβηγμένη κίτρινη κάρτα στον Οτζίτζα, ενώ στο 9’ έκλεισε τα μάτια στο επικίνδυνο παίξιμο του Μάνταλου. Στο 13’ υπήρχε πεντακάθαρο φάουλ στον Ομάρ και παρότι χάθηκε το πλεονέκτημα, δεν γύρισε πίσω τη φάση. Αντίθετα, στο 18’ έδωσε ανύπαρκτο φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη και μάλιστα όταν είδε ότι χάθηκε το πλεονέκτημα, γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε ξανά την μπάλα στην ΑΕΚ.

Στο 23’ ο Βράνιες κλώτσησε την μπάλα στην εξέφρα, αλλά ο Σιδηρόπουλος του χαρίστηκε και δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα. Στο 40’ ο Κωσταράς έδωσε άουτ, παρότι η μπάλα βγήκε ξεκάθαρα από παίκτη της ΑΕΚ. Στο 42’ ο Χριστοδουλόπουλος βούτηξε ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού και ο Σιδηρόπουλος έδωσε φάουλ, παρότι κανένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν τον ακούμπησε!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσε ανύπαρκτο φάουλ του Μάριν στον Χριστοδουλόπουλο και μάλιστα έδειξε και κίτρινη κάρτα στον Γερμανό μεσοεπιθετικό! 

Στο 47’ ο Χριστοδουλόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο τον Ενγκελς και ο διαιτητής, όχι μόνο δεν καταλόγισε φάουλ, αλλά δεν διέκοψε και το ματς, όπως είχε κάνει νωρίτερα στη φάση με τον Μάνταλο! Δύο λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρομαό για την αψιμαχία του με τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά δεν έκανε το ίδιο στον Μάνταλο, ο οποίος προηγουμένως είχε πάρει... αγκαλιά τον Τογκολέζο και τον τραβούσε για αρκετή ώρα!

Στο 53’ ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου, αλλά ο Δωδεκανήσιος έκανε τα στραβά μάτια και δεν έδωσε το φάουλ! Στο 60’ έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Μάνταλο, επειδή εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να έχει δώσει εντολή. Στο 58’ σταμάτησε μπάσιμο του Εμενίκε με ανύπαρκτο φάουλ. Στο 64’ δεν έδωσε έμμεσο στο γύρισμα του Τσόσιτς στον Ανέστη, με τη συγκεκριμένη φάση να γίνεται λίγο πριν το φάουλ που εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-2.  Στο 67’ ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά, ο παίκτης του Ολυμπιακού συνέχισε και ο Σιδηρόπουλος έδωσε φάουλ του Μαροκινού στον Μάνταλο! Στο 83’ έγινε φάουλ στον Σεμπά, ο Σιδηρόπουλος έδωσε πλάγιο, ο Μπέσνικ Χάσι του έκανε κίνηση με τα χέρια ότι πρέπει να φορέσει γυαλιά και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Στο 86’ ο Γκάλο έκανε χέρι, με τον διαιτητή να δίνει μεν το φάουλ, αλλά όχι την κάρτα. Ενα λεπτό αργότερα δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για την κλωτσιά που έριξε στον Ενγκελς στον αστράγαλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ο Σιδηρόπουλος έδωσε κόκκινη κάρτα στους Ενγκελς και Τσόσιτς.

Αλήθεια, ο Περέιρα είδε τη διαιτησία του Δωδεκανήσιου στο ΟΑΚΑ; Πού είναι τώρα οι «αντικειμενικοί» να μας γράψουν για τον... κορυφαίο; Δεν είδαν τα λάθη του;