Σ' αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-0 του Λεβαδειακού και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Πειραιά μετά από 14 αγώνες στη διοργάνωση συνεχίζει χωρίς ήττα, έχοντας να επιδείξει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες, όντας και πρώτη σε επίθεση και σε άμυνα! 

Τρία γκολ πέτυχε ο Μάριος Βρουσάι ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο Πρωτάθλημα, δύο ο Θανάσης Ανδρούτσος και από ένα ο Γιάννης Λάτσι και ο Μανώλης Σάλιακας. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 6-0! 

Τον χωρό των γκολ άνοιξε μόλις στο 12' ο Βρουσάι με ωραίο σουτ, έπειτα από σέντρα του Γιώργου Μανθάτη, ενώ στο 17' ο Θανάσης Ανδρούτσος με προβολή, μετά από ασσίστ του Μανθάτη "έγραψε" το 2-0. Ο Γιάννης Λάτσι με ωραία ατομική ενέργεια νίκησε στο 29' τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0 και στο 33' ο Ανδρούτσος με σουτ μετά από σέντρα του Βρουσάι έκανε το 4-0. 

Στη συνέχεια Βρουσάι με σουτ - λόμπα κέρδισε τον Κολοβό. σημειώνοντας το 5-0 στο 35'. Στο 42' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 6ο γκολ της ομάδας του. Το τελικό 7-0 σημείωσε ο αρχηγός Μανώλης Σάλιακας με φοβερό μακρινό σουτ στο 55'. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε: "Πάιξαμε καλά και πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Τα παιδιά δείχνουν ότι σε κάθε ματς είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στον στόχο. Πήραμε μια νίκη χωρίς να απειληθούμε και διατηρηθήκαμε στην κορυφή. Παράλληλα δόθηκαν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που δεν είχαν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν λέμε πολλά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στις προπονήσεις και θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι"

Επόμενο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους είναι με τον Πλατανιά, την Δευτέρα 18/01 στα Χανιά. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Φουάσης (46' Βατουσιάδης), Νικολάου (59' Τσιλίκης), Τόλι, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Ανδρούτσος (39' λ.τρ. Κηπουρός), Λάτσι, Βρουσάι. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κολοβός, Καμπόσος (83' Ανδρίτσος), Αντωνιάδης, Βυθούλκας (59' Μήτσιος), Σβέρκος (74' Κριεμάδης), Χρυσικός, Τριανταφυλλάκης, Χατζηλάμπρος, Πότσης, Μεμινάι, Κωτσάλας