Η… εξυγίανση συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, καθώς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όρισε τον ακατάλληλο Τάσο Σιδηρόπουλο!

Τον «κορυφαίο», όπως θέλουν να μας τον παρουσιάζουν οι δήθεν αντικειμενικοί και οι... εξυγιαντές! Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, καθώς ο Σιδηρόπουλος είναι κορυφαίος μόνο στα λάθη! Ποιος θα ξεχάσει τα… όργια που έκανε πέρσι στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ; Ο Βράνιες ακόμα πίνει νερό στο όνομά του, που δεν τον απέβαλε! 

Ποιος θα ξεχάσει τα άνευ προηγουμένου σφυρίγματά του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Θρύλο και την ΑΕΚ, όπου έκανε τα στραβά μάτια στο εν ψυχρώ χτύπημα του Πατίτο στον Φιγκέιρας; Το ίδιο τραγική ήταν η διαιτησία του και στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. 

Είναι φως φανάρι ότι είναι ακατάλληλος! Ο ορισμός του από την ΚΕΔ προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, όπως επίσης και ο ορισμός του Κωσταρά ως βοηθού του! Ο συγκεκριμένος είχε οριστεί πέρσι στον αγώνα της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, όπου έκανε τα στραβά μάτια στο γκολ των γηπεδούχων, παρότι 4 παίκτες τους ήταν οφσάιντ! Η φάση έγινε μπροστά του και αυτός πέταγε... αετό! 

Απίστευτα πράγματα, με την ΚΕΔ να ορίζει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ακατάλληλους διαιτητές! Οι… εξυγιαντές δείχνουν για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο και ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει καλά το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά η τριάδα του ντέρμπι:

20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)