Ο Φελίπε Πάρντο στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκόραρε δύο γκολ και απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις δύσκολες μάχες που θα δώσει φέτος σε Ελλάδα και Champions League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι ΓΑΥΡΟΙ φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Κολομβιανού εξτρέμ, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA τόνισε ότι η αναγνώριση του κόσμου του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω πράγματα που θα δώσουν χαρά στον κόσμο».

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Πάρντο:

Στο τέλος του παιχνιδιού άκουσες τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά σου. Τι σκέφτηκες εκείνη την ώρα;

«Είναι κάτι που σου δίνει κίνητρο. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα προσπαθώ σε όλα τα παιχνίδια να δείχνω στους φιλάθλους μας ότι παίζω με πάρα πολύ σεβασμό και πάθος για τη φανέλα που φοράω. Πάντα προσπαθώ να το αποδεικνύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επομένως, και εκείνοι από την πλευρά τους μου δείχνουν την αγάπη και τη συμπάθεια τους προς το πρόσωπό μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Θέλω να δείχνω πως είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω πράγματα που θα δίνουν χαρά στον κόσμο και θα αποδεικνύουν το πόσο πολύ σέβομαι και τιμάω τη φανέλα που φοράω».