O Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναμέτρηση στην Ξάνθη και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Πορτογάλους για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα της Λισαβόνας είναι πολύ δυνατή και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματά της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας σε όλους τους οπαδούς των ερυθροκλέυκων . Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και την Τρίτη.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με το μαχαίρι στα δόντια και μαζί με τον κόσμο τους θα παλέψουν για τη μεγάλη νίκη. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα σταθούν δίπλα στην ομάδα και με τη βροντερή φωνή τους θα δώσουν ώθηση στους παίκτες του Μπέσνικ Χάσι.

Ολοι μαζί μια γροθιά!