Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το ματς με την Ριέκα

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθεί στον Ναό την Ριέκα με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή τη μεγάλη μάχη που θα δώσουν θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι με τη βροντερή φωνή τους θα σπρώξουν την ομάδα σε μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη. Ο κόσμος θα στηρίξει έμπρακτα την ομάδα και θα τη βοηθήσει να πετύχει το στόχο της.

Από σήμερα, Πέμπτη, ξεκίνησε από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την κροατική ομάδα και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να κλείσει θέση στον Ναό, ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού με την Ριέκα.

«Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων με τη Ριέκα και από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, ενώ συνεχίζεται και η ηλεκτρονική τους διάθεση από το www.olympiacos.org.  Αναλυτικά οι μέρες και ώρες διάθεσης: Πέμπτη 10/8 έως Παρασκευή 11/8 (10:00 - 18:00), Δευτέρα 14/8 έως Τρίτη 15/8 (10:00 - 18:00) και την Τετάρτη 16/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ.

Δείτε την ανάρτηση:

Ολοι μαζί μια γροθιά για να φτάσει ο Θρύλος στους ομίλους! Ολοι μαζί μια γροθιά, κόσμος και ομάδα, θα παλέψουν κόντρα σε όλους και σε όλα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στα… αστέρια!

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES