Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα που ανέκυψε μετά από την ανεξαρτητοποίηση της κ. Μεγαλοιοκονόμου από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Ειδικότερα ο κ. Διαμαντίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνταχθεί η βουλευτής της Β΄Πειραιά κ. Μεγαλοοικονομου με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, διευκρίνισε όμως πως τον λόγο για κάτι τέτοιο θα τον έχουν τα συντεταγμένα όργανα της παράταξης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Διαμαντίδη

Από χτες πολίτες και στελέχη της Β΄ Πειραιά με ρωτάνε για το αν η βουλευτής της περιοχής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μετά την ανεξαρτητοποίηση της από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων θα συνταχθεί με την ΔΗ.ΣΥ.

Όλους αυτούς τους καλούς φίλους που ανησυχούν για το μέλλον του χώρου, αλλά και της περιοχής μας, της Β΄ Πειραιά, οφείλω να τους ενημερώσω για τα εξής.

1) Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι προθέσεις της κ. Μεγαλοοικονόμου. Δεν γνωρίζω αν επιθυμεί να συνταχθεί στη Δη. ΣΥ. αλλά δεν το αποκλείω.

2) Η ΔΗ.ΣΥ. έχει συντεταγμένα όργανα που θα αποφασίσουν σχετικά με τις υποψηφιότητες και όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε την όποια απόφαση.

3) Το σίγουρο είναι ότι πολλοί ψηφοφόροι της Ένωσης Κεντρώων, του ΣΥΡΙΖΑ ( κυρίως ) αλλά και άλλων κομμάτων έχουν πλέον στραφεί προς το μέρος μας και εμείς πρέπει να τους ακούσουμε… Και ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ !