Ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν αυτό το πράγμα που συμβαίνει το φετινό καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό. Παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται καθημερινά τόσο η ίδια η ομάδα όσο και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης, κάθε μέρα που περνάει ο ίδιος γιγαντώνει ακόμα περισσότερο τους «ερυθρολεύκους» παρά τις όποιες… ορέξεις κάποιον για το αντίθετο.

Όλοι έβγαναν μετά το τέλος του πρωταθλήματος (το οποίο βρήκε για μια ακόμα φορά τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας) ότι το φετινό καλοκαίρι ο πρόεδρος του Θρύλου, θα τα παρατήσει, θα αρχίσει να αποδυναμώνει την ομάδα.

Μάταια όμως. Κάθε μέρα, «σκάει» και μια μεταγραφή (μέσα σε μόλις λίγες ημέρες υπήρξαν οι ανακοινώσεις του «θωρηκτού» Εμενίκε, του «υδραυλικού» Καρσελά, αλλά και του «πολυεργαλείου» Οφόε ο Θρύλος γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Και ουσιαστικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Όταν τον περασμένο Απρίλιο, μετά και την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος Ελλάδας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έλεγε χαρακτηριστικά «υπομονή άλλα 13-14 χρόνια», δεν τον πίστευε σχεδόν κανείς.

Μήπως όμως τώρα πρέπει να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όχι μόνο δεν αποδυναμώνει τον Ολυμπιακό, αλλά τον κάνει κάθε χρόνο όλο και πιο δυνατό;