Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη τη γνωρίσουμε πριν λίγα χρόνια από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «Next top model» και από τότε δεν μπορούμε να τη βγάλουμε από το μυαλό μας…

Γεννημένη στις 13 Ιουλίου το 1990 η 27χρονη πλέον Δήμητρα Αλεξανδράκη αποτελεί τη διαχρονική φαντασίωση όλων των αντρών.

Με κορμί που αγγίζει το 1,75μ και με τρομερές αναλογίες μαγνητίζει κάθε αντρικό βλέμμα και το εγκλωβίζει. Το εγκλωβίζει και δεν το αφήνει να φύγει από πάνω της. Κάνεις δεν μπορεί να κοιτάξει τίποτα άλλο όταν είναι στον ίδιο χώρο με τη Δήμητρα.

Ο διάχυτος αισθησιασμός της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο σώμα της, που το έφτιαξε από μικρή, τότε που έκανε πρωταθλητισμό στο τζούντο, αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες ζευγάρια μάτια που ευτυχώς μπορούν να την απολαύσουν και να την ξκαναπολαύσουν και μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Σε αυτό προφίλ μπαίνουμε κρυφά όλοι μας. Σε αυτό το προφίλ μπήκαμε και εμείς προκειμένου να συλλέξουμε μερικές από τις καλυτερες στιγμές της. Στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας και την έκαναν το νούμερο ένα αντρικό πόθο στη χώρα μας.