Το survivor για εκείνη μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό, όμως το μόντελινγκ και οι πασαρέλες, έχουν αρχίσει για τα καλά

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου που μπήκε ήσυχα και αθόρυβα μέσα στο παιχνίδι, όμως με τη βοήθεια του σκηνοθέτη και με τα εξαιρετικά κοντινά πλάνα που της έκανε την μάθαμε όλοι…

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ή αλλιώς Φεντοσένκο, όπως είναι το προφίλ της στο instagram, υπήρξε το μοντέλο του Survivor. Ήταν η κοπέλα που θέλαμε να βλέπουμε συνέχεια με το μαγιό της να απολαμβάνει την παραμονή της στην παραλία των μαχητών. 

Τα καλλίγραμμα πόδια της, τα καταγάλανα μάτια της, αλλά και οι ελκυστικότατες της καμπύλες, σαγήνευαν τον φακό και καθήλωναν το πανελλήνιο σε κάθε της πλάνο.

Η Ελισάβετ είναι 24 χρονών μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα της κατάγεται από την ομόδοξη Ρωσία. Τα τελευταία χρόνια όμως ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μοντέλο και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς έχει κερδίσει και τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς και μετά την έξοδο της από το παιχνίδι του survivor θα λέγαμε πως αυτή η καριέρα απογειώθηκε με προσκλήσεις για φωτογραφήσεις και πασαρέλες να μη σταμάτανε να φτάνουν στην πόρτα της..