Ο Ισπανός Κρίστιαν Τέγιο ακούγεται και γράφεται για τον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο από τους Ισπανούς βέβαια. Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες καταφέρουν να τον αποκτήσουν, εφόσον ισχύουν όλα αυτά που γράφονται, τότε περιττό να αναφερθεί πως αλλάζουν επίπεδο. Ίσως να βάλει το χεράκι του σε αυτό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ποιος ξέρει;

Από εκεί και πέρα, οι Ίβηρες εξακολουθούν να γράφουν για τον Τέγιο και την περίπτωση να έρθει στο λιμάνι ο παίκτης. Μάλιστα, όχι απλά δεν... ξεκόβουν το θέμα, αλλά του δίνουν και πιθανότητες, κάτι το οποίο δείχνει πως ίσως να υπάρξουν εξελίξεις.

«Οι Έλληνες θέλουν να φτιάξουν ξανά μια ομάδα που θα δίνει το μάξιμουμ στην ελληνική λίγκα και πως θα μιλάει για αυτούς όλη η Ευρώπη. Η απόκτησή του 25χρονου θα είναι καλή ενίσχυση. Ο Κρίστιαν Τέγιο, που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές (σ.σ. της επίθεσης), θα είναι μια καλή προοπτική για τον Ολυμπιακό και παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα και επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτή τη στιγμή τα πάντα φημολογούνται, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πως η ομάδα ενδέχεται να τον αποκτήσει για την ερχόμενη σεζόν», γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.