Οπως σας έγραψε ο «ΓΑΥΡΟΣ» και στο χθεσινό του ρεπορτάζ, ο Μπεσνίκ Χάσι έχει ζητήσει τρεις ποδοσφαιριστές για τον άξονα. Θέλει δηλαδή στόπερ, χαφ και επιθετικό. Ο 45χρονος προπονητής, που έχει μελετήσει πολύ καλά την ομάδα του Πειραιά, έχει εντοπίσει πού υπάρχουν αδυναμίες και θέλει σε αυτές να υπάρξει ενίσχυση.

Οπως έχει δείξει το παρελθόν, όμως, θέλει οι παίκτες του να έχουν ποιότητα. Ξεκινώντας από τους στόπερ, για τον Χάσι είναι πολύ σημαντικό να έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, επομένως ο κεντρικός αμυντικός πρέπει να έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Ο χαφ θέλει να έχει τη δυνατότητα να ενώνει την άμυνα με την επίθεση, να είναι το μυαλό της ομάδας, να έχει την καλή μπαλιά και να δίνει τον ρυθμό.

Ολα αυτά τα χαρακτηριστικά μέχρι τώρα τα έχουν ο Γκονζάλο για την άμυνα και ο Ντεφούρ για τα χαφ. Οσον αφορά στον επιθετικό, ο Χάσι δεν είναι ο λάτρης του βαρύ φορ. Του επιθετικού, δηλαδή, που είναι στατικός στην περιοχή. Θέλει ο επιθετικός του να κινείται, να βγαίνει έξω από την περιοχή και να συμμετέχει στην τακτική ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες του.