Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Διασχολικού Τουρνουά Αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείων, που διοργάνωσε και φέτος ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού. Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες των σχολείων στο ποδόσφαιρο αγοριών και στο μπάσκετ, χάντμπολ, αγοριών και κοριτσιών.

Τιμήθηκαν επίσης οι καθηγητές φυσικής αγωγής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι με την εθελοντική συμμετοχή τους στηρίζουν διαχρονικά τον θεσμό των διασχολικών πρωταθλημάτων του Οργανισμού.

Οι καθηγητές που τιμήθηκαν είναι:

Ιωάννα Αχλιοπίτα, Μαρία Τομπαλίδου, Άρης Γιαννικάκης, Βαγγέλης Τσελίγκας, Νίκος Μελετάκος, Στάθης Παπαδόπουλος, Πάρης Ανδρεανίδης, Δημήτρης Καλύκας, Δημήτρης Χατζηαλέξης, Θανάσης Παπαδόπουλος, από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης, Σπυριδούλα Νέζη, Σπυριδούλα Μορέλα, Μαρία Μαγείρου, Γιώργος Τσίγκας, Βασίλης Μπεκάκος, Γιώργος Πίσκοπος, Γιάννης Λουκάς, Πιέρρος Θωμάκος.

Οι αγώνες συγκέντρωσαν το μεγάλο ενδιαφέρον των γονέων, που παρακολούθησαν μαζικά την τελική φάση του τουρνουά. Μαζί τους παρακολούθησαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Μιχάλης Λώνας, η Αντιδήμαρχος Μαρία Διακάτου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης και Γιώργος Μακρυνός, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Γιαννακάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Χουρσαλάς και Φίλιππος Θεοφιλίδης, διευθυντές σχολείων, καθηγητές φυσικής αγωγής και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άννα Τζαβαλή.