Σε μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει δείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πως στέκεται αρωγός στα παιδιά και ένα μικρό παράδειγμα έρχεται αμέσως, με την τεράστια προσφορά στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Αυτή τη φορά, ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά κ. Μαρινάκης προέβη σε μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση, καθώς προσέφερε τον εξοπλισμό στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ».

Το Ιατρείο εξυπηρετεί περίπου 600 ασθενείς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη δωρεά των 75 χιλιάδων ευρώ, στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη Μαρινάκη, βοηθάει στο να παρακολουθούνται οι ασθενείς στη Θεσσαλονίκη και να μην είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις.

Αυτό, μάλιστα, το είπε και η πρόεδρος του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές», Χρυσούλα Τσικριτσίδου.

«Χάρη στην προσφορά αυτή το ιατρείο εξοπλίστηκε με έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder. Οι ανάγκες των νοσοκομείων και των πολύπαθων ατόμων με συγγενείς καρδιοπάθειες είναι μεγάλες. O Σύλλογός μας προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών αυτών, βοηθώντας ώστε η διάγνωση και η παρακολούθηση να γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε ακόμα μία σπουδαία κίνηση λοιπόν, σύμφωνα με την οποία δίνει το παράδειγμα σε όλους και πως ενωμένοι οι άνθρωποι, μπορούν να καταφέρουν πολλά. Και να στηρίζει ο ένας τον άλλον.