Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε χθες η Γιορτή Πολιτισμού, που οργανώνουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στον πολυχώρο i.d 24.7.365, στο Θησείο, για τα τρία χρόνια λειτουργίας τους.

Το παρόν έδωσαν δεκάδες εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, άνθρωποι της αγοράς και των επιχειρήσεων, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κι εκατοντάδες ακροατές του σταθμού.

Η γιορτή ξεκίνησε με την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, να δίνει τον τόνο και να ανεβάζει το κέφι, με μια εντυπωσιακή παρουσία, στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε ο ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ, με μια ξεκαρδιστική παράσταση stand up comedy και η γιορτή κορυφώθηκε με τη λυρική σοπράνο Κάτια Πάσχου να ερμηνεύει κλασικές μελωδίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, επεσήμανε ότι ο ραδιοσταθμός, που ανανέωσε πρόσφατα το πρόγραμμά του, με την προσθήκη σημαντικών ραδιοφωνικών παραγωγών, θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ορμή τη μάχη της αποκαλυπτικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της Γιορτής Πολιτισμού, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Βασίλης Κικίλιας, ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Δημήτρης Σταμάτης, Νότης Μηταράκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ιάσωνας Φωτήλας, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Στύλιος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γιώργος Καρασμάνης, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ Μαρία Σπυράκη και Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιάννης Μανιάτης, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Νίκος Νικολόπουλος, Στάθης Παναγούλης και Γιώργος Καρράς, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, οι πρώην βουλευτές Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Τάσος Νεράντζης, οι αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου της Ν.Δ, Κώστας Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη, ο πρόεδρος της ΚΕ.ΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, η ιδρυτής της Focus Bari Ξένια Κούρτογλου.

Η Γιορτή Πολιτισμού συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 28/5, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μαρίζα Ρίζου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Κώστας Λειβαδάς και η Πέννυ Μπαλτατζή.
Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα και ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του σταθμού, ενώ στον πολυχώρο i.d, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί Bazaar βιβλίου, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Μια καλοκαιρινή γιορτή χαράς και πολιτισμού για τα τρίτα μας γενέθλια, στη σκιά της Ακρόπολης, με ελεύθερη είσοδο.