Ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη συμμετέχει στο μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF σε συνεργασία με την Ε.Ρ.Τ. από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου, σε δυο χώρους του Village Shopping and More (Θηβών & Π. Ράλλη).

Ο "κουμπαράς" θα περιμένει όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση για την αγορά εμβολίων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, επισημαίνει:

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει άπραγη μπροστά στην κρίση της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος στον τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα προσφυγόπουλα.

Καλούμε τους δημότες μας να στηρίξουν αυτή τη δράση αλληλεγγύης και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις πληγές των μικρών θυμάτων πολέμου. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη για στήριξη της κοινωνικής συνοχής και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συμμετοχικούς μηχανισμούς οργάνωσης.

Ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε τις υφιστάμενες κοινωνικές δομές και είμαστε ανοιχτοί σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο".

Για τον Αϋλάν που έφυγε νωρίς

Για την Νταφνίν που υποσιτίζεται

Για τον Κινάν που είναι απροστάτευτος

Για τον Αμπντούλ που είναι άρρωστος

Για όλα τα παιδιά πρόσφυγες που χρειάζονται βοήθεια.

Για να προλάβουμε τα όνειρα τους…

Ένα ευρώ αρκεί…

7-12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Village Shopping and More

ΘΗΒΩΝ & Π. ΡΑΛΛΗ

ΩΡΑ: 17.00- 21.00