Ένα θρίλερ βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη με θύμα ένα 6χρονο παραπληγικό κορίτσι από την Αγία Βαρβάρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της μικρής Στέλλας και συνταξιούχος αστυνομικός πήγε το πρωί στο Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του μικρού κοριτσιού κατέθεσε πως πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε η μικρή Στέλλα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα έλλειπε από το σπίτι.

Δυνάμεις της ασφάλειας και της σήμανσης κινητοποιήθηκαν αμέσως  και  απέκλεισαν την οδό Μ. Αλεξάνδρου στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης της οικείας, όπως αρχικά πίστευαν οι αρχές.

Παράλληλα  κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως οι άντρες της ασφάλειας χτένισαν στη συνέχεια όλη τη γειτονιά  και κοίταξαν μέχρι και στους κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στην έρευνα.

Ένα από τα πολλά "περίεργα" της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι πως ο πατέρας του παιδιού είχε ενημερώσει από χτες στον παιδικό σταθμό της περιοχής που πηγαίνει το δίδυμο αδελφάκι του 6χρονου κοριτσιού, πως σήμερα θα έλειπε και δε θα πήγαινε στο σχολείο, καθώς η σύζυγος του θα έκανε εγχείρηση χολής σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Από το πρωί υπάρχει κόσμος και αστυνομία έξω από το διαμέρισμα της οικογένειας, ενώ η υπόθεση με τα πολλά σκοτεινά σημεία έχει περάσει πλέον στη δικαιοδοσία της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία μελετάει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο πατέρας του μικρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί από το απόγευμα στο ανθρωποκτονιών προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Επιπρόσθετα πριν από λίγο δόθηκε  Αmber Alert για την μικρή Στέλλα που υπενθυμίζουμε πως αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.