Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός, μέσω του Προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, επέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ευρύτερος Πειραιάς, και όχι μόνο στις κεντρικές περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής Π.Α.Ε. προμήθευσε με νέα καθίσματα το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας την εβδομάδα που πέρασε, έπειτα από σχετικό αίτημα - επιστολή του Δημάρχου του νησιού, Δημήτρη Μούρτζη, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα της κερκίδας του σταδίου.

Η χορηγία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. προς τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αιγίνης, ήρθε σε μια στιγμή που το όμορφο νησί του Σαρωνικού παρουσίαζε άθλια εικόνα, στο μοναδικό ποδοσφαιρικό γήπεδο που διαθέτει και που είναι έδρα της Α.Ε. Αίγινας (αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας Πειραιά).

Τα παλιά, ξεθωριασμένα και χαλασμένα από την πολυκαιρία καθίσματα, τα οποία - πέρα από την κακή αισθητική που έδιναν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας - ήταν και εστία ατυχημάτων για τους φιλάθλους, καθώς ήταν σπασμένα και κομμένα.

Πιο αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε 1.080 ολοκαίνουρια καθίσματα στην Αίγινα, τα οποία όχι μόνο θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του σταδίου του νησιού, αλλά θα ανεβάσει το επίπεδο της κερκίδας, καθώς πρόκειται για κατασκευή υψηλής ποιότητας προδιαγραφών FIFA - UEFA!

 inner

Με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π.) αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Βαγγέλη Μαρινάκη. για την κίνηση του αυτή, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη του για το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η διοίκηση των ερυθρόλευκων αναλαμβάνει το κόστος για τα λειτουργικά έξοδα των τοπικών Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου του Πειραιά. Υπενθυμίζουμε πως κάθε χρόνο παρέχει στη διάθεση της Ε.Π.Σ.Π. το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προκειμένου να διεξάγεται ο Τελικός Κυπέλλου "Γιώργος Ξηράκης".

Γιάννης Κούζηλος