Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με τη διαιτησία φέτος. Τον Ολυμπιακό τον κυνηγούν από παντού και δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία. Είναι πασιφανές, πως στόχος είναι ο Θρύλος και καμία... εξυγίανση, όπως λένε. Με «όπλο» τους τη διαιτησία, κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν την ομάδα και το τελευταίο παράδειγμα είναι η διαιτησία του Παπαπέτρου στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Εκεί όπου έγιναν ξανά πράγματα και θαύματα, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να έχει μια από τις χειρότερες διαιτησίες, που μας πάει πολύ πίσω, στα «πέτρινα» χρόνια του Ολυμπιακού. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει ρεπορτάζ σήμερα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του Θρύλου, που σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελίες προς FIFA και UEFA.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε καταγγελίες στα διεθνή «όργανα» για τον Κουτσοκούμνη, τη «δοτή» διοίκηση της ΕΠΟ και το... χάος στη διαιτησία.

Ο Θρύλος θα προσφύγει σε FIFA και UEFA για το χάος που επικρατεί. Όλα θα βγουν στη φόρα για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως γίνεται αντιληπτό, αρχίζει το ξήλωμα του... συνεργείου. Όλο το ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.