Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πλατανιά, για την πολύ καλή εικόνα του Μάριν, καθώς και για το επόμενο ματς του Θρύλου κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Ελληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει κόντρα στους Φαίακες να αγωνιστούν όπως πρέπει, προκειμένου να μην έχουν δύσκολο έργο και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Δείτε μέρος των δηλώσεων του προπονητή του Θρύλου στην κάμερα της NovaQ

Για το τι κρατάει σε προσωπικό επίπεδο από την επιστροφή του στο «Καραϊσκάκη» στον πάγκο του Ολυμπιακού;

«Δεν νομίζω ότι έχω το χρόνο να σκεφτώ κάπως προσωπικά για πράγματα τα οποία αισθάνομαι πιο πολύ η όλη μου φροντίδα όλο αυτό το διάστημα είναι πως θα γίνουμε ακόμη καλύτερη σαν ομάδα. Γιατί όπως είπαμε πριν στο ξεκίνημα τα αποτελέσματα τα άσχημα που είχαμε αν κατορθώσουμε να τα κάνουμε να μας τσαντίζουν, να μας εκνευρίζουν αντί να μας απογοητεύουν νομίζω μπαίνουμε σε ένα καλό δρόμο. Και διορθώνοντας πράγματα έτσι που σίγουρα ήταν πασιφανές σε όλους στον τομέα της τακτικής μας νομίζω θα προχωρήσουμε καλά».

Για το τι εικόνα έχει από την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Κέρκυρα:

Τώρα τελειώσαμε με τους συνεργάτες μου κάποια πράγματα στην ανάλυση του παιχνιδιού της Κέρκυρας. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Μη μας ξεγελάσουν αυτά τα δύο αποτελέσματα σε καμία περίπτωση, γιατί το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος αυτό ότι οι παίκτες της Κέρκυρας και οποιασδήποτε ομάδας παιχνίδια τέτοια τα περιμένουν πως και πως, γιατί είναι φυσιολογικό να θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς και αν εξαιρέσουμε αυτά τα δύο άσχημα αποτελέσματα και ένα αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα που ήταν μία ήττα βαριά εντός έδρας. Νομίζω ότι η παρουσία της Κέρκυρας σε όλο το πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή. Οπότε μη συγχέουμε τα πράγματα και μη μας αποπροσανατολίσουν αυτά τα δύο αποτελέσματα σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο έργο αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει.