Η Τοπική οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κορυδαλλού πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στην αίθουσα "Πλειάδες"στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, εκδήλωση με θέμα "Εργασιακά - Απασχόληση", με κεντρικο ομιλήτη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και δικηγόρο στο επάγγελμα Κώστα Πανταζή.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και μέλη από τα υπολοίπα κόμματα που συνδράμουν με τις δυνάμεις τους στη Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως το ΚΙ.ΔΗΣΟ. και η Δημ.Αρ. όπως επίσης και ο υποψήφιος βουλευτής της Ά εκλογικής περιφέρειας Πειραιά Δημήτρης Καρύδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στην ωρα της και αυτό είναι είδηση για όποιον ξέρει τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα δεν έλειψαν και κάποιες στιγμές μικρής έντασης, όταν κάποιοι από το κοινό πήραν τον λόγο διαφώνησαν με κάποιες από τις τοποθετήσεις, κυρίως όμως για θέματα τοποικού χαρακτήρα. 

Οι διοργανωτές δηλώνουν ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός, πως ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής κάτι που το προηγούμενο διάστημα δεν συνέβαινε.