Συνέντευξη στη "Record" εν όψει του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό παραχώρησε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δήλωσε: "Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πιο δυνατός, αλλά ποτέ δεν είχε 10 νίκες στις πρώτες 10 αγωνιστικές".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Record":

Για το ντέρμπυ: "Ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός, γεμάτος συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αυτό το ρεκόρ, αλλά εμείς δεν θα γίνουμε μέρος σε αυτό το ρεκόρ. Όμως, ακόμα και να μην υπήρχε αυτό το κίνητρο, ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κερδίσει. Όπως και εμείς δεν θα αγωνιστούμε για να σταματήσουμε το ρεκόρ, παίζουμε πάντα για να νικάμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους για να μειώσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό".

Για Ολυμπιακό και Σίλβα: "Βλέπω ελάχιστα παιχνίδια του Ολυμπιακού, μόνο λίγα αποσπάσματα. Αλλά, όπως λένε οι εφημερίδες, η δουλειά που κάνει ο Μάρκο Σίλβα είναι φανταστική. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πιο δυνατός, αλλά ποτέ δεν είχε 10 νίκες στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Αυτό δείχνει ότι η δουλειά που κάνει ο Μάρκο Σίλβα είναι φανταστική".

Γενικά ο Κάρλος Ζέκα είπε διαφορετικά πράγματα στους Πορτογάλους, σε σχέση με την επικοινωνιακή πολιτική της διοίκησης του Παναθηναϊκού...