Το πρωτάθλημα ξεκινάει ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και οι πρωταθλητές θα υποδεχθούν στον Ναό τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουν σκληρά, προκειμένου η ομάδα να φτάσει άμεσα στο επίπεδο που επιθυμεί ο Τάκης Λεμονής και να παρουσιαστούν δυνατοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Ο προπονητής του Θρύλου από την Δευτέρα έχει στη διάθεσή του και τους Ελληνες διεθνείς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την γαλανόλευκη και ενσωματώθηκαν και πάλι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μαζί με αυτούς επέστρεψε στην Αθήνα και ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Η φαρέτρα του Ελληνα τεχνικού γεμίζει σιγά σιγά και πλέον αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τις αποφύγει, προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Ο Τάκης Λεμονής θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Θρύλου και επαναφέρει στο μονοπάτι των επιτυχιών την ομάδα.