Να δημιουργήσουν εντυπώσεις προσπάθησαν για μια ακόμα φορά ορισμένοι, οι οποίοι παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τους βολεύει για να εξυπηρετήσουν τα βρόμικα παιχνίδια τους.

Η απάντηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, ήταν άμεση και αποστομωτική. Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δικαιώθηκε πανηγυρικά στην δικαστική διαμάχη με τον Τζιμπρίλ Σισέ και η πεντακάθαρη απόφαση ξεφτίλισε τους συκοφάντες σκευωρούς!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Βλέπω ότι ακόμα δεν χώνεψαν κάποιοι τη χθεσινή ήττα τους. Πετάχτηκε και ο Νικολάκης (άργησε λίγο) να μας πει για τα δίκαια της φούστας.

Λοιπόν ακούστε: Η απόφαση ήταν πεντακάθαρη και σαφής. Δικαίωσε πανηγυρικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ξεφτίλισε τους συκοφάντες σκευωρούς και κάτι κωμικούς τύπου Κωνσταντίνου που δεν έχουν όριο στον αυτοεξευτελισμό και έφτασαν και στην ψευδομαρτυρία! Βάλτε όσα γιουσουφάκια θέλετε να γράφουν για φανταστικές καταδίκες. Το μόνο που θα κάνετε είναι να δείχνετε πόσο σας πόνεσε...

Όσο για τους Νικολάκηδες που πικράθηκαν που δεν τους... βγήκε πήραν αυτό που παίρνουν πάντα και προσκύνησαν εκεί που προσκυνούν πάντα (αν δε γίνομαι κατανοητός ας τηλεφωνήσει ο μικρός Νικολάκης να μάθει)».

Δείτε την ανάρτησή του: