Σε δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι "ερυθρόλευκοι", που προέρχονταν από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, θα πρέπει να υπερβούν τα εμπόδια της Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον ισχυρό άντρα της πειραϊκής ΠΑΕ να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη μαχητικότητα που θα παρουσιάσει η ομάδα, γνωρίζοντας παράλληλα το επίπεδο δυσκολίας των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Για την κλήρωση

"Σίγουρα δεν είναι μία εύκολη κλήρωση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος από την ιστορία του να προσπαθεί και να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Πιστεύω ότι στο τέλος και θα φέρουμε νίκες και θα φέρουμε και την πρόκριση. Ο στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα, το νταμπλ θα έλεγα. Ο στόχος είναι, επίσης, να προκριθούμε στους 16, να προσφέρουμε θέαμα, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για εμάς αποτελεί γιορτή το να παίξουμε με την Μπάγερν και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να την κερδίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Με την Άρσεναλ έχουμε μία πολύ καλή προϊστορία, όχι μόνο σε αποτελέσματα στην έδρα μας, αλλά και μέσα στο Λονδίνο είχαμε παίξει πάρα πολύ καλά και αξίζαμε κάτι καλύτερο".

Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 

"Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και θέλουμε το καλό του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε οι ελληνικές ομάδες να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Δεν έχουμε τέτοιου είδους κόμπλεξ".

Για την ομάδα 

"Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Επίσης, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ βαριά για τους παίκτες και για τον προπονητή. Πολλά λέγονται. Έχω βαρεθεί να ακούω διάφορα. Πόσους παίκτες θα πουλήσουμε… Ξέρετε ο καθένας ό,τι τον συμφέρει λέει. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα για άλλη μία φορά".