Προφανώς στο «σύστημα» που πολεμά ανηλεώς τον Ολυμπιακό είναι απαραίτητα όλα τα γρανάζια και προφανέστατα ακόμα πιο χρήσιμα για να γράφουν ψέμματα και να εκτοξεύουν λάσπη είναι τα «ανώνυμα» σάιτ τύπου sportdog.gr.

Αυτά όμως παλιά. Απο εδώ και στο εξής όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο βρώμικο πόλεμο θα βγαίνουν στο φως, φόρα παρτίδα και το ποιοί είναι και τα πραγματικά μούτρα τους πίσω απο βινιέτες και... ζωάκια και τα ψέμματα που γράφουν.

Η ιστοσελίδα sportdog λοιπόν «ανήκει» στον Τάκη Χατζή (newpost.gr), υπάλληλο του Αλαφούζου με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ και σχολιογράφο των δελτίων στο κανάλι της ντροπής.

Ο Τάκης Χατζής που ξαφνικά βρέθηκε με πλήθος ιστοσελίδων οι οποίες είναι παραφυάδες του συστήματος ΣΚΑΙ. Δεν είναι τυχαίο ότι άλλωστε το γεγονός ότι παραλαμβάνοντας την ιστοσελίδα απο τον προηγούμενο διαχειριστή της, τον Ανδρέα Μπέκιο, άλλαξε «υπεύθυνο» της ιστοσελίδας και έχρισε σε αυτή τη θέση τον Χρήστο Σταθόπουλο.

Ποιός είναι ο Χρήστος Σταθόπουλος; Ο αρχισυντακτης του sdna! Δε φανταζόμαστε ότι χρειάζεσται παραπάνω επεξήγηση για τα «συγκοινωνούντα δοχεία» του διαδικτύου. Δεν έχουν καν τη διάθεση να καλύψουν άλλωστε τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα σκυλάκια του Αλαφούζου...