Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο "Ελ Πάσο", η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Καλλιθέας. Ο Βασίλης Βούζας ήθελε να τεστάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους. 

Τα γκολ των Πειραιωτών προήλθαν και τα τρία από κεφαλιές! Το 1-0 πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Φώτης Τσιλίκης και το 2-0 στο δεύτερο ο Στάθης Λάμπρου, έπειτα από ωραία σέντρα του Μανώλη Σάλιακα. Η Καλλιθέα μείωσε σε 2-1, αλλά στο φινάλε ο Γιάννης Βάρκας - πάλι με κεφαλιά - "έγραψε" το τελικό 3-1. 

Δεν αγωνίστηκαν οι Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Νικολάου, Τόλι και Λάτσι, οι οποίοι είχαν τις προηγούμενες ημέρες υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες Νέων Ελλάδος και Αλβανίας. 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Φουάσης, Σάλιακας, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Πλέγας, Χαντζάρας, Λάμπρου, Τσιλίκης, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης/ Νικοπολίδης, Μπέτσας, Κολτσίδας, Θυμιάνος, Μακροστέργιος, Βάρκας, Χρήστου, Τζουμάκης, Δερμιτζάκης.