ΠΑΟ και Ολυμπιακός κοντράρονται το απόγευμα στη Λεωφόρο και στη σύσκεψη που έγινε σε καλό κλίμα, οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Καραπαπάς και Παναγόπουλος, που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό, κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να ανεχτούν τα όσα τραγικά έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, με ρίψεις αντικειμένων, έως εμετικά πανό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ από τη μεριά τους, ανέφεραν πως αποχώρησαν από τον Ναό στο πρώτο παιχνίδι, μην έχοντας κανένα παράπονο και πως έτσι θα φύγει και ο Ολυμπιακός απόψε.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε σχετικά πως «όπως στο Καραϊσκάκη γίνεται ένας αγώνας ευρωπαϊκός, έτσι να γίνει κι εδώ απόψε», ζητώντας παράλληλα πως η ομάδα δεν θα ανεχτεί καμία απολύτως ένταση και συμπλήρωσε για τους διαιτητές να παίξουν 50-50, φέρνοντας, μάλιστα, το παράδειγμα του Άγγλου ρέφερι στο Μπεσίκτας-Ολυμπιακός.

Επίσης, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή και στους παίκτες που βρίζουν και προκαλούν. Από τη μεριά του, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, είπε. «Ό,τι γίνει, είναι ξεκάθαρα ευθύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ήταν και για τις ασχήμιες των περασμένων χρόνων».