Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης θα υποδεχθεί στον Ναό την Οσμανλισπόρ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Ο αγώνας με την τούρκικη ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάθε χρόνο διαπρέπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ολοι στον Πειραιά είναι «φτιαγμένοι» για την πρώτη μάχη με τους Τούρκους, οι οποίοι την Πέμπτη θα καταλάβουν από πρώτο χέρι τι εστί Ολυμπιακός.

Οι άνθρωποι της Οσμανλισπόρ προκαλούν συνεχώς και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού. Ο κόσμος, όμως, έχει καταλάβει το παιχνιδάκι των Τούρκων και δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα τους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν τον Ναό, ο οποίος θα... βράζει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δεν θα πρέπει να ξεφύγουν, αλλά θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Πάουλο Μπέντο και με τη βροντερή φωνή τους να τους δώσουν ώθηση. Πρέπει η συμπεριφορά τους να είναι υποδειγματική και να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στους Τούρκους.

Ολοι μαζί μια γροθιά για να πάρει ο Θρύλος τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.