Στην Κρήτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά για την εξ αναβολής 11 αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS2…

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το ματς με τους Κρητικούς δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζει καλά ο Πάουλο Μπέντο και οι ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στο συνδρομητικό κανάλι, με τις οποίες έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα. Το απέδειξε στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, στα οποία κέρδισε και τους διαιτητές.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Βιάνα και Βούρος.