Στην Θράκη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα πηγάδια για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…

Το παιχνίδι είναι ντέρμπι κορυφής, καθώς ο Θρύλος βρίσκεται στην πρώτη θέση και οι Ακρίτες στη δεύτερη θέση. Η Ξάνθη έχει καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν βέβαια οι πρωταθλητές Ελλάδας πιάσουν καλή απόδοση δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και σίγουρα θα πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Ο Θρύλος στον αγώνα με την Ξάνθη θα αντιμετωπίσει το αγαπημένο παιδί του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ράζβαν Λουτσέσκου, τον οποίο θέλει να πάρει στην ΑΕΚ μόλις στείλει τον Μοράις. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη, με τον Ρουμάνο να θέλει να κερδίσει όσο τίποτα τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Θρύλου, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να περιποιηθούν τον Λουτσέσκου, όπως ακριβώς έκαναν και με την ΑΕΚ.

Οσον αφορά στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Λέαλι κάτω από τα δοκάρια. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Καπίνο. Στην τελευταία προπόνηση, πάντως, ο Πορτογάλος δοκίμασε τον Ιταλό.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μποτία και Βιάνα και στα πλάγια οι Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια. Στα χαφ, όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς και μπροστά τους ο Φορτούνης. Στις δύο πτέρυγες θα βρεθούν οι Σεμπά και Μάριν και στην κορυφή ο Ιντέγε.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή για τον αγώνα με τους Ακρίτες απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.